Лектор

Николай Пирянков

Изпълнителен директор, Taylor & Hart

Николай Пирянков е роден в България, но прекарва детството си в Южна Африка. Завършва висшето си образование в Манчестър, Великобритания, където следва бизнес. Зад гърба си има няколко успешни affiliate, eCommerce и social marketing стартъп компании. В момента е Изпълнителен директор на Taylor & Hart, компания специализиранa в изработването и продажбата на персонализирани годежни пръстени и брачни халки. Основава компанията заедно със свои приятели от детството, а нещото, което ги обединява е желанието да дадат възможността на хората да разкажат своята собствена история чрез бижу.

В момента Николай живее между Лондон, където е главният офис на компанията, и София, където е маркетинг и техническия екип на Taylor & Hart. Последното постижение на Николай като Изпълнителен директор е набирането на инвестиция от близо 4 млн. паунда за компанията. Основен инвеститор в рунда са Active Partners, които са експерти във финансирането на брандове със специално отношение към клиента. Дългогодишни инвеститори на компанията са и LaunchHub Ventures, a на предишния рунд се включват и Garage Soho, известен лондонски бранд билдър, начело с рекламната легенда Сър Джон Хегарти.

В момента Taylor & Hart разполага с екип от единадесет специалисти в София, които са част от интернационалния 40 членов състав и със сигурност е на път да стане следващото голямо име в бижутерната индустрия.

Други лектори